Image result for trustpilot 5 stjerner    
Image result for microsoft partner logo

  • Redusert pris

Microsoft Office 2016 Til Mac - Home and Business (Download)

Engangsbetaling - Intet abonnement.  
Versjon: Office 2016 Home and Business Mac
Programmer: Word, Excel, Powerpoint og Outlook
Levering: Via e-post med nedlastingsveiledning og lisensnøkkel.
Antall lisenser: 1 Mac 
Språk: 
Alle inkl. Norsk
Varighet:
 Ubegrenset
Leveringstid: 
Umiddelbart etter betaling

Til 1 Mac ( OS X 10.12 eller nyere )

DKK 750,00
DKK 375,00 Spar DKK 375,00
No tax
På Lager

 

 

 

BESKRIVELSE

Indeholder Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016 og Outlook 2016. Produktet er 'Medialess' og indeholder således fuld licenskode men ingen CD. Programmet downloades via internettet som beskrevet på produktet.1 Licens = 1 Maskine

Office 2016 er udviklet til at hjælpe dig med at oprette og strukturere hurtigere med tidsbesparende funktioner, et nyt, moderne look og indbyggede samarbejdsværktøjer. Desuden kan du gemme dine dokumenter i skyen på OneDrive og få adgang til dem overalt.

Outlook

Outlook

Administrer nemt mail, kalender, kontakter og opgaver. Understøttelse af pushmail holder din indbakke opdateret, samtalevisning grupperer relaterede meddelelser, og kalendere kan vises side om side, så det er nemmere at planlægge.

Word

Word

Opret og del professionelt udseende dokumenter med avancerede redigerings-, korrektur- og delingsværktøjer. Den nye fane, Design, giver hurtig adgang til funktioner, og Smart opslag viser relevante, kontekstafhængige oplysninger fra internettet direkte i Word.

Excel

Excel

Analysér og visualiser dine data på nye og intuitive måder med en frisk brugergrænseflade plus dine foretrukne tastaturgenveje. Udnyt funktioner som Analysis Toolpak, Udsnit og Formelgenerator for at spare tid, så du kan fokusere på at opnå indsigt.

PowerPoint

PowerPoint

Opret, samarbejd om og præsenter dine ideer effektivt med nye slideovergange og en forbedret animationsopgaverude. Trådede kommentarer langs med dine slides gør det nemt at indarbejde feedback i præsentationerne.

OneNote

OneNote

Det er din helt egen digitale notesbog, så du kan have dine noter, ideer, websider, billeder og endda lyd og video samlet på ét sted. Uanset om du er hjemme, på kontoret eller på farten, har du altid det hele med dig og kan dele og samarbejde om det med andre.

Hvad er forskellen mellem Office 2016-pakkerne og Office 365-planerne?

Office 365-planer omfatter hele pakken af Office-programmer plus andre tjenester, der aktiveres over internettet, herunder ekstra lagerplads i skyen med OneDrive og Skype-taletid til hjemmebrug. Med Office 365 får du den komplette, installerede Office-oplevelse på pc’er, Mac-computere, tablets (herunder Windows, iPad og Android) og smartphones. Office 365-planer er tilgængelige som måneds- eller årsabonnement. Med Office 365 er opgraderinger altid inkluderet i abonnementet.

Office 2016-pakker, herunder Office Home & Student og Home & Business, omfatter programmer som Word, Excel, PowerPoint og OneNote. De er tilgængelige som et engangskøb til brug på en enkelt pc eller Mac. Programmerne opdateres ikke automatisk. Hvis du vil have den seneste version, skal du købe Office igen, når den nye version bliver tilgængelig.