Windows 10 Home (Download)

Fuld pakke
Version
: Windows 10 Home 32/64bit  OEM

Levering: Via e-mail med licensnøgle & download link
Antal licenser: 1 PC/Mac
Sprog: 
Dansk og andre internationale sprog 
Varighed: Ubegrænset levetid
Leveringstid: Omgående efter betaling

✅ Dansk Webshop 
✅ Microsoft Partner  
✅ 5 Stjerner Trustpilot 
✅ Godkendt af E-handelsfonden

995,00 kr.
Inkl. moms
Udsolgt

 

 

 

Windows 10 Home - Produktbeskrivelse

Det nye Windows 10 Home er, som navnet selv siger, et optimalt styresystem til hjemmebrug og egner sig både for nybegyndere og avancerede brugere. Som enhver „home” udgave kan styresystemet Windows 10 Home bryste sig af en ny, meget brugervenlig brugergrænseflade. Derudover tilpasser sig Microsoft Windows 10 Home, alt efter platform, til den anvendte enhed og dens egenskaber. Systemkravene til styresystemet Windows 10 Home er de samme, som til dens forgængere Windows 7 og 8.1. Derfor kan også de noget ældre computere problemfrit køre MS Windows 10 Home.

Nye features i styresystemet Windows 10 Home

Ud over visuelle ændringer bringer styresystemet Windows 10 Home også nye features med sig:

  • Cortana: Sprogassistent for nem betjening af systemet.
  • Microsoft Edge: Ny internetbrowser, som erstatter den hidtidige Internet Explorer.
  • Ansigts- og fingeraftryksgenkendelse (ved tilslutning af respektive enheder).
  • Continuum: Tablet-modus for touch-enheder.
  • Windows Holographic: Anvendelsesplatform for HoloLens databrille (udvidet realitet).

Programmer og spil

De sædvanlige programmer som kalender, mail, musik, video of foto følger selvfølgelig også med styresystemet Windows 10 Home. En yderligere innovation, der følger med Microsoft Windows 10 Home er det nye DirectX 12, som endnu bedre understøtter spillene grafisk. Derudover findes der en ny funktion, som muliggør, at spillene fra Xbox One kan spilles og streames på hjemmenetværkets computere.

Nye funktioner i styresystemet Windows 10 Home

Den velkendte startmenu blev revideret i Microsoft Windows 10 Home og byder nu på en brugergrænseflade med fliser, som kan forsynes med individuelle funktioner. Ligeledes råder skrivebordet i styresystemet MS Windows 10 Home over en ny funktion, der muliggør at bruge flere virtuelle skriveborde til forskellige formål. Ved overgangen til Microsoft Windows 10 blev Windows Store standardiseret for alle versioner.

Sikkerhed og databeskyttelse

Hvad sikkerheden angår, understøtter styresystemet Windows 10 Home FIDO-alliancens 2.0 standard for internetautentificering. I denne sammenhæng blev der indført biometrisk brugergodkendelse „Microsoft Hello”, der gør det muligt at logge ind uden password.

Hvad datasikkerheden angår, får brugere med styresystemet Windows 10 Home en større valgfrihed i forhold til forgængeren: I systemindstillingerne kan man administrere alle forbindelser, der overfører data til Microsoft i form af feedbacks og individuelt indstille ethvert punkt af den pågældende rapport.

MS Windows 10 Home understøtter dig optimalt

I henhold til Microsoft vil der i fremtiden ikke blive offentliggjort flere udgaver af Windows. I stedet vil Windows fremover kun leveres som en tjeneste. Dette betyder, at købere af Windows 10 Home ikke længere blot vil modtage opdateringer i form af forbedringer og fejlrettelser, men også få nye funktioner og features, der ikke er tilgængelige på købstidspunktet.