Image result for trustpilot 5 stjerner   
Image result for microsoft partner logo

Microsoft Project Pro 2016 (Download)

Udgave: Microsoft Project Professional 2016
Programmer: Project 2016
Levering: Via e-mail med licensnøgle.
Antal licenser:  1 Windows PC
Levetid: 
Ubegrænset
Sprog: 
Alle sprog. inkl Dansk
Leveringstid: 
Omgående efter betaling

1.695,00 kr.
Inkl. moms
PÅ LAGER

 

 

 

Produktinformationer Microsoft Project 2016 ProfessionalSelv komplekse og omfattende projekter kan planlægges, overvåges og realiseres med Project Professional 2016 – denne populære projektmanagementsoftware fra Microsoft vil understøtte dig i samtlige opgaver i forbindelse med gennemførelsen af dine projekter. MS Project Professional 2016 byder på mange funktioner for at kunne arbejde effektivt i teams. Ud over en forbedret kommunikation via Skype for Business bliver det endnu nemmere at realisere projekter med Project Professional 2016. Takket være synkroniseringen med SharePoint og Office 365 vil du kunne arbejde mere fleksibelt med projekterne og få det nemmere ved at arbejde sammen om dem. Gør brug af Microsoft Project 2016 Professional for at få styr på dine projektmål.

Udvidede funktioner for effektiv projektplanlægning

Ud over de funktioner som standard versionen råder over, byder Microsoft Project 2016 Professional på talrige udvidede funktioner, som især er nyttige ved planlægningen af store projekter og muliggør et effektivt samarbejde i projektteams. Dertil hører bl.a. følgende:

  • Vha. Skype for Business kan du chatte med eller ringe teammedlemmerne op direkte fra Project Professional 2016.
  • Takket værre den forbedrede synkronisering med SharePoint og Office 365 kan du få adgang til dine projektoplysninger, bearbejde dem sammen med andre teammedlemmer fra næsten overalt i verden og dele dem via en dedikeret projekthjemmeside.
  • Vha. intelligente værktøjer som fx teamplanlægning og ressourceforhandling kan du i Microsoft Project 2016 Professional identificere potentielle problemer og træffe modforanstaltninger før planen kører af sporet.
  • „Hvad nu hvis“-scenarier hjælper dig med at identificere flaskehalsproblemer og sætte ind, før reelle problemer opstår.
  • En Office-lignende brugergrænseflade gør det nemt at orientere sig i MS Project Professional 2016.

Fremadrettet planlægning og overvågning af projekter

Med Microsoft Project 2016 Professional kan du effektivt administrere vigtige projekter. Det store antal af planlægningsværktøjer giver dig mulighed for at oprette et komplet projekt med blot få klik, forsyne det med alle de nødvendige elementer og overvåge fremskridtet direkte. De forskellige muligheder for rapportering sørger for, at du med MS Project Professional 2016 altid har overblik over på de vigtige nøgletal og hurtigt kan fremstille præsentationer ang. projektets løbende status. Vha. de fremhævede processtier i Gant-diagrammet kan du se, i hvilken relation de forskellige processer står i forhold til hinanden og hvilken betydning de har for projektet. Project Professional 2016 råder over intelligente værktøjer, der gør det muligt at planlægge projekterne fremadrettet. Teamplanlægningsværktøjet og ressourceforhandlinger hjælper dig fx med at identificere eventuelle flaskehalsproblemer i tide og agere proaktivt. „Hvad nu hvis“-scenarier viser dig en mulig udvikling af et projekt. Analyse af processtier i Microsoft Project 2016 Professional identificerer potentielle problemer før de bliver reelle og hjælper med at finde løsninger for at overholde tidsplanen.

Med Project Professional 2016 er det blevet markant lettere at arbejde i et team

Det at kommunikere med andre teammedlemmer i realtid fungerer problemfrit med MS Project Professional 2016 via Skype for Business. Du kan starte en chat med dine teamkolleger eller ringe dem op direkte fra Project 2016 Professional for at stille spørgsmål og løse problemerne. Takket være en forbedret synkronisering med SharePoint og Office 365 kan du i en håndevending få adgang til dine projekter – overalt! Især proces- og opgavelister er blevet endnu nemmere at bearbejde og opdatere. Via en hurtigt fremstillet projekthjemmeside kan informationerne udveksles ukompliceret med alle aktører.

Ved at købe Microsoft Project Professional 2016 erhverver man et fuldstændigt projektmanagementværktøj, der er designet til teamwork og målrettet til realisering af projekter.

MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL - SYSTEMKRAV

Platform  Windows
Styresystem
  • Windows 7 eller højere
  • Windows 10 Server
  • Windows Server 2012 R2
  • Windows Server 2008 R2
  • Windows Server 2012
Processor   x86 eller x64 processor på mindst 1 gigahertz (GHz) og SSE2 instruktionssæt
Hukommelse  1 GB RAM for 32 bit; 2 GB RAM for 64 bit
Harddisk  3 GB
Grafikkort  DirectX 10 kompatibelt grafikkort er påkrævet