Vi har desværre tekniske problemer på vores telefon. Vi arbejder på at fikse problemet hurtigst muligt!

  • Nedsat pris

Microsoft Office 2019 Home & Student Til Pc

Engangskøb: Intet månedligt abonnement

Udgave: Microsoft Office 2019 Home & Student
Programmer: Word, Excel, PowerPoint & OneNote

Levering: Via e-mail med licensnøgle & download link

Sprog: Dansk og andre internationale sprog 
Antal licenser:
 1 PC

Varighed: Ubegrænset levetid
Leveringstid: Omgående efter betaling

Kræver Windows 10 

995,00 kr.
495,00 kr. Spar 500,00 kr.
Inkl. moms
PÅ LAGER

 

 

 

Perfekt til private brugere: Office 2019 Home and Student

De mest værdifulde elementer til enhver, der arbejder hjemmefra, private brugere og studerende: Det hele er samlet i udgaven Office 2019 Home and Student. Der er tale om en licens til én enhed, som omfatter programmerne Word, Excel og PowerPoint. OneNote er også en del af pakken, som kan downloades via Windows Store til Windows 10. Brugeren gemmer sine data offline og direkte på computeren eller online i skyen via OneDrive eller lignende udbydere. "Nå mere derhjemme eller i skolen": Det er Microsofts motto, der også gælder for denne udgave af Office 2019.

Det er blevet endnu lettere at lave professionelt udseende dokumenter i Word 2019: Redigering og kontrol af indholdets design til print sker i én enkelt arbejdsgang. Programmet kommer også med den kendte søgefunktion fra forgængeren, så begyndere hurtigt får styr til alle de vigtige funktioner i Word 2019. Noget af det nye i Office 2019 Home and Student er integrationen af SVG-grafik, som nemt skaleres og flyttes som JPG- eller PNG-grafik. Alle, der skriver med pen på en touchskærm, vil elske den forbedrede skriftgenkendelse, som er ekstra nyttig, når man tager noter.

PowerPoint 2019 er stadig skabt til præsentationer: Det velkendte værktøj tillader design af dias og komplette præsentationer på et professionelt niveau. Ideer og informationer bliver mere spændende end nogensinde før, med masser af lyd og billede. Det nye i PowerPoint i Office 2019 og i alle versioner er muligheden for at bruge optagelser i Ultra-HD-opløsning, således 4K-videoer let integreres i dine slides. Forbedret understøttelse af zoom og skalering af eksisterende fotos eller anden grafik fjerner også behovet for eksterne billedredigeringsprogrammer. Når det gælder alt fra simple slides til længere præsentationer, er PowerPoint 2019 det perfekte værktøj.

Excel 2019 forsyner køberne af denne licens med det velkendte program til administration af regneark. Alle slags data kan let og intuitivt indtastes og behandles visuelt. Genvejstasterne giver daglige brugere hurtig adgang til alle Excels vigtigste funktioner. Forbedringerne i den nye version omfatter også langt flere matematiske funktioner, som nu indgår i pakken. Desuden giver programmet nye metoder, der viser data på mere spændende måder og udgør således et regulært visualiseringsværktøj. Det sparer tid for enhver bruger, som stadig kan glæde sig over Excels velkendte workflow.

OneNote er ikke en integreret del af pakken Office 2019 Home and Student. Interesserede kan dog stadig hente programmet i Windows Store. Microsoft har også fjernet kompatibiliteten med alle tidligere versioner af Windows. Enheden skal være udstyret med Windows 10 for at køre Office 2019 og alle pakkens applikationer. Det er tale om en permament licens, der opdateres af Microsoft i mindst fem år. Modsat Office 365 omfattes den ikke af nogen abonnementsgebyrer. Sikkerhedskopiering af data på OneDrive kan dog medføre omkostninger.

Operativsystem: Windows 10
Hukommelse: mindst 2 GB RAM
Harddisk: mindst 3 GB ledig diskplads
Skærm: mindst 1.024 * 768 pixels opløsning
Grafikkort: DirectX 10 support til GPU-accelereret interface