Image result for trustpilot 5 stjerner    
Image result for microsoft partner logo

Microsoft Project 2019 Professional (Download)

1.995,00 kr.
Inkl. moms

Udgave: Microsoft Project Professional 2019
Programmer: Project 2019
Levering: Via e-mail med licensnøgle.
Antal licenser:  1 Windows PC
Levetid: 
Ubegrænset
Sprog: 
Alle sprog. inkl Dansk
Leveringstid: 
Omgående efter betaling

PÅ LAGER

Antal

Få succes med alle typer projekter

En bærbar computer, der viser vinduet Office Add-ins i Project Professional.

Kom hurtigt i gang

Brug foruddefinerede Project-skabeloner til at få sat projektet hurtigt i gang og holde det på rette spor.

Planlæg effektivt

Velkendte, automatiske planlægningsværktøjer hjælper med at reducere ineffektivitet og oplæringstid. Flere tidslinjer gør det nemmere at visualisere komplekse tidsplaner.

Administrer ressourcer effektivt

Ressourcestyringsværktøjer hjælper med at opbygge projektteams, anmode om de krævede ressourcer og oprette mere effektive tidsplaner.

Træf mere intelligente beslutninger

Indbyggede rapporter underbygger velovervejede beslutninger ved at hjælpe projektinteressenter med at visualisere data for at få indsigt på tværs af projekter.

Funktioner

Smart konfiguration

Hurtig opstart

Skærmbilledet Introduktion hjælper dig gennem de fundamentale funktioner, såsom tilknytning af opgaver og oprettelse af en tidslinje, for at hjælpe dig med at komme hurtigt i gang.

Suveræne skabeloner

Brug en af de mange færdigbyggede skabeloner i Project Professional og på Office.com for at få adgang til suveræne projektplaner.

Intuitiv søgning

Brug søgelinjen Fortæl mig det – standard i de fleste Office-produkter – for hurtigere at finde nyttige funktioner i Project, så du kan arbejde mere effektivt.

Effektiv planlægning

Velkendte diagrammer

Project Professional er udviklet til professionelle projektledere og tilbyder velkendte værktøjer, såsom Gantt-diagrammer, til at hjælpe dig med nemt at oprette tidsplaner og reducere uddannelsestider.

Smart automatisering

Reducer ineffektivitet med automatiserede funktioner. Udfyld start- og slutdatoer baseret på afhængigheder, og brug Opgaveinspektion til at identificere mere effektive opgave- og ressourcearrangementer.

Flere forskellige tidslinjer

Flere indbyggede tidslinjer hjælper dig med visuelt at få vist komplekse planer og forstå alle aspekter af et projekt. Del nemt tidslinjer ved hjælp af velkendte Office-værktøjer, såsom PowerPoint (Office, herunder PowerPoint, sælges separat).

Intuitive grundlinjer

Du kan bruge grundlinjer til at hjælpe beslutningstagere med at spore og sammenligne aktuel status med den oprindelige projektplan.

Optimeret opgavestyring

Visualiserede relationer

Fremhævning af opgavestien i Gantt-diagrammer hjælper dig med at forstå relationer blandt opgaver og identificere, hvilke der er de vigtigste for projektets succes.

Hvad hvis-planlægning

Angiv opgaver til "inaktive", og kør hvad hvis-scenarier for at beslutte de bedste tildelinger uden at oprette hele din projektplan igen.

Synkroniserede opgavelister

Med synkronisering af opgavelister vises data i Project Professional, når teammedlemmer opdaterer deres tildelte opgaver i SharePoint Server (sælges separat).

Ressourcestyring

Konsolideret visning

Konsolider alle dine potentielle projektressourcer i en enkelt visning, således at ressourceledere kan sammenligne ressourcer på tværs af standardiserede data for at opbygge de bedst tilpassede teams.

Optimerede ressourcer

RessourceaftaleVærktøjstip med krav til funktionen Ressourceaftale giver dig mulighed for at anmode om specifikke ressourcer. Teamplanlægning hjælper med at identificere og løse potentielle ressourceproblemer, som kunne påvirke tidsplanen.

Integreret samarbejde

Skype for Business

Integrerede kommunikationsværktøjer, som f.eks. Skype for Business (sælges separat), gør det nemt at samarbejde ved hjælp af tale, video eller chat i Project, hvilket eliminerer behovet for at skifte mellem apps.

Forbundne apps

Kopiér nemt oplysninger fra Project og indsæt dem i velkendte Office-programmer, såsom PowerPoint og Word. Og OneDrive for Business giver praktisk lagring til projektkomponenter.

Arbejdsområder til samarbejde

Opret et dedikeret projektwebsted til deling af oplysninger – statusopdateringer, samtaler og projekttidslinjer – så teammedlemmer kan holde sig informeret.

Synkronisering af Project Online Premium og Project Server

Synkroniser Project Professional 2019-planer med Project Online Premium og Project Server 2019.

Bedre beslutningstagning

Projektrapporter

Indbyggede rapporter, som f.eks. Statusrapport eller Ressourceoversigt, kan hjælpe dig med at få indsigt, viderekommunikere oplysninger til interessenter og opnå resultater.