Image result for trustpilot 5 stjerner   
Image result for microsoft partner logo

  • Nedsat pris

Office 2019 Til Pc/Mac - Home and Business (Download)

Engangsbetaling - Intet abonnement.  
Udgave
: Microsoft Office Home and Business 2019 Pc/Mac

Programmer: Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook

Levering: Via e-mail med produktnøgle & download link

Sprog: Dansk og andre internationale sprog
Antal licenser:
1 Mac

Varighed: Ubegrænset levetid

Leveringstid: Omgående efter betaling
Til 1 Mac ( OS X 10.13 eller nyere 
(Kan skiftes fra mac til mac) 


✅ Dansk Webshop 
✅ Microsoft Partner  
✅ 5 Stjerner Trustpilot 
✅ Godkendt af E-handelsfonden


Varenr: T5D-03183

1.595,00 kr.
795,00 kr. Spar 800,00 kr.
Inkl. moms
PÅ LAGER

 

 

 

BESKRIVELSE

Nøglespecifikationer 

  • Ingen tidsbegrænsning
  • Fuldversion af Office-program
  • Til 1 Mac (OS X 10.12 eller nyere)
  • Alle Sprog 
  • ESD (Elektronisk Software Download)Indeholder Word 2019, Excel 2019, PowerPoint 2019, OneNote 2019 og Outlook 2019. Produktet er 'Medialess' og indeholder således fuld licenskode men ingen CD. Programmet downloades via internettet som beskrevet på produktet.1 Licens = 1 Maskine

Office 2019 er udviklet til at hjælpe dig med at oprette og strukturere hurtigere med tidsbesparende funktioner, et nyt, moderne look og indbyggede samarbejdsværktøjer. Desuden kan du gemme dine dokumenter i skyen på OneDrive og få adgang til dem overalt.

Outlook

Outlook

Administrer nemt mail, kalender, kontakter og opgaver. Understøttelse af pushmail holder din indbakke opdateret, samtalevisning grupperer relaterede meddelelser, og kalendere kan vises side om side, så det er nemmere at planlægge.

Word

Word

Opret og del professionelt udseende dokumenter med avancerede redigerings-, korrektur- og delingsværktøjer. Den nye fane, Design, giver hurtig adgang til funktioner, og Smart opslag viser relevante, kontekstafhængige oplysninger fra internettet direkte i Word.

Excel

Excel

Analysér og visualiser dine data på nye og intuitive måder med en frisk brugergrænseflade plus dine foretrukne tastaturgenveje. Udnyt funktioner som Analysis Toolpak, Udsnit og Formelgenerator for at spare tid, så du kan fokusere på at opnå indsigt.

PowerPoint

PowerPoint

Opret, samarbejd om og præsenter dine ideer effektivt med nye slideovergange og en forbedret animationsopgaverude. Trådede kommentarer langs med dine slides gør det nemt at indarbejde feedback i præsentationerne.

OneNote

OneNote

Det er din helt egen digitale notesbog, så du kan have dine noter, ideer, websider, billeder og endda lyd og video samlet på ét sted. Uanset om du er hjemme, på kontoret eller på farten, har du altid det hele med dig og kan dele og samarbejde om det med andre.

Hvad er forskellen mellem Office 2019-pakkerne og Office 365-planerne?

Office 365-planer er tilgængelige som måneds- eller årsabonnement. 

Office 2019-pakker, herunder Office Home & Student og Home & Business, omfatter programmer som Word, Excel, PowerPoint og OneNote. De er tilgængelige som et engangskøb til brug på en enkelt pc eller Mac. 

Du vil eventuelt også synes om